Italienskakurser i Lucca

 

Mitt namn är Alicia och jag erbjuder privatundervisning i italienska i olika nivåer, från nybörjare till avancerad. Inga förkunskaper krävs. Min stora passion för det italienska språket började redan vid 14-års ålder när jag för första gången besökte italien, och jag har sedan dess studerat språket i ett flertal år. Jag undervisar i en charmig, nyrenoverad lokal i ett hus från 1200-talet i centrala Lucca. Undervisningen sker enskilt, men kan även ta emot grupper (om max 4 personer). Vid bokning av 10 timmars-erbjudandet och 2 och 3 veckokurserna får du 10 % rabatterat pris/person om du bokar för mer än en person.

 

 

Jag erbjuder följande:

 

• Intensiv 3- timmarskurs (ett tillfälle), för dig som vill lära dig den viktigaste grammatiken, orden och fraserna i det italienska språket som hjälp på din Italienresa

 

• Enstaka lektioner enligt önskemål (tim-debitering)

 

• Italienskakurser, 2 och 3 veckor

 

 

 

Undervisningen sker enligt tydlig planering med grammatik, ordkunskap och konversation. Som stöd används bl.a. böcker och skriftliga övningar. Mitt mål är att undervisningen ska vara så effektiv och givande som möjligt, men på samma gång rolig, intressant och mångsidig. Har du specifika önskemål kan vi självklart justiera undervisningen efter dessa.

 

UNDERVISNINGEN SKER PÅ VIA GUINIGI 9, I LUCCAS HISTORISKA CENTRUM

 

 

 

Pris per person:

 

 

3-timmars intensivkurs (ett tillfälle)

 

€ 50

1 timma

 

€ 20

10 timmar

 

€ 180 (därefter € 15/timma)

2 veckors kurs (2 tim/dag, 4 dagar/veckan = 16 tim)

€ 250

3 veckors kurs (2 tim/dag, 4 dagar/veckan = 24 tim)

€ 370

Vid första tillfället tillkommer en materialskostnad på € 10. Du får en tydlig och bra inlärningsbok med grammatikregler och övningar med facit som vi delvis kommer att använda under lektionerna. Boken är dock inget måste för dig som väljer 3-timmars- intensivkursen eller ett fåtal timlektioner. Under varje lektionstillfälle bjuds på kaffe/te.

 

Vid bokning av 10-timmars- erbjudandet eller veckokurserna betalas 10 % i förskott, resterande på plats.

 

Efter att du har gått en italienskakurs hos mig kommer du att:

(nivå beroende på kursens längd)

- kunna komunicera med en italienare

- kunna den viktigaste italienska grammatiken

- ha tillgång till ett stort ordförråd inom det italienska språket

Vid frågor / bokning av lektion/kurs:

 
 
 

 
 

Kursdagar

Varje lektion bestäms enligt överenskommelse så att det passar både ditt och mitt schema.

Under dina lediga dagar kan du besöka stadens servärdigheter, plugga italienska på ringmuren eller utforska Toscanas andra vackra städer.

 

Web design & copyright © alicia fiedler 2017